Black Bear - Build / by Anna Slowey

Currently under construction, nestled into the base of the Flatirons, is a house unlike any other. A challenging, steep site, led to a design that is both built into the hillside, and floating above. Two large cantilevers, one on each level, are easy to see now that the steel frame has been erected. The frame will continue to be exposed as an internal architectural feature of the house, with the frame walls built around it. The finished house will capture views of the Flatirons to the south, Flagstaff Road to the west and over Boulder to the east through large expanses of glass. Concrete retaining walls will enclose a private landscaped courtyard, a well-manicured piece within the natural site.

bb-blog-v1.jpg
bb-blog-h1.jpg
bb-blog-h2..jpg
 Rendering

Rendering